Peplink Balance 20X

Peplink Balance 20X Peplink Balance 20X Peplink Balance 20X
Peplink Balance 20X

Details

 1. Artikelnummer

  PEP10067
 2. 2 tot 3 werkdagen levertijd
Meer informatie aanvragen
De Peplink Balance 20X is een zakelijke router met 1x WAN poort, 4x LAN poorten en maximale doorvoersnelheid van 900Mbps. Als lid van de "X" -serie biedt de Balance 20X extreme prestaties, een toekomstbestendig ontwerp voor een praktische prijs. De SDX ondersteunt ook een FlexModule, waarmee u de router kunt aanpassen aan uw keuze aan poorten en direct nieuwe technologie kunt toepassen.

Gebruik slimme mogelijkheden zoals Load Balancing en SpeedFusion om supersnel VoIP, videostreaming en andere data te transporteren. Combineer verschillende transporttechnologieën en mobiele providers om het netwerk up-to-date te houden wanneer individuele links worden verbroken. Het schakelen tussen koppelingen verloopt automatisch en naadloos.
 

Peplink Balance 20X -  voor power users & home office

Mobiele Back-up 

Maak een back-up van de xDSL met een mobiele link. De Peplink Balance 20X is een ideale router voor op kantoor waar naast de vaste internetlijn de 4G-lijn als back-up kan dienen. Deze router kent failover. Dit betekent dat hij van de ene verbinding naar de andere overschakelt als de primaire verbinding wegvalt. De router zorgt zodoende voor een uitermate betrouwbare en flexibele verbinding.

FlexModule 

De Balance 20X heeft een FlexModule Mini-sleuf die alle soorten WAN-technologie ondersteunt. Met deze optie kan er efficiënt en snel een uitbreiding van modules ontstaan als het bedrijfsnetwerk hierom vraagt. 

Load Balancing

Verhoog netwerkdatasnelheden, betrouwbaarheid en flexibiliteit en verlaag de connectiviteitskosten met Peplink Internet Load Balancing-technologie. De Peplink Balance 20X kan het verkeer van maximaal 13 internetlinks en routegegevens distribueren met behulp van zeven intelligente algoritmen. Het komt allemaal neer op hoge snelheden en ijzersterke betrouwbaarheid met een besparing tot 90% in vergelijking met oplossingen die zijn gebouwd op huurlijnen en andere dure verbindingen.

Drop-in mode

Dankzij Drop-in mode hoeft het bestaande netwerk niet aangepast te worden om de Peplink Balance 20X te integreren. Hierdoor kan de Peplink Balance gemakkelijk in een bestaand netwerk geplaatst worden, bijvoorbeeld achter een firewall.

Prioiseer and balanceer dataverkeer

De Peplink Balance bevat 8 geavanceerde algoritmen voor link load balancing en aanpasbare regels die u volledige controle geven over de prioriteiten van netwerkgegevens. Stel eenvoudig uw verkeersprioriteiten in, inclusief VoIP en aangepast applicatieverkeer, met een paar klikken en laat uw Peplink router het werk doen.

Vervang uw MPLS netwerk met Peplink Bonded VPN & SpeedFusion

Peplink's gepatenteerde SpeedFusion True Bandwidth Bonding-technologie combineert de bandbreedte van maximaal 13 kabels, xDSL, 3G/4G en andere koppelingen om high-speed, hoge betrouwbaarheid en high-security netwerken te genereren.

Het bijkomende voordeel van SpeedFusion is dat u minder kosten heeft en minder onderhoudsproblemen. Met SpeedFusion bundelt u al uw verbindingen om het sneller en betrouwbaarder te laten verlopen.

Video SpeedFusion


Specificaties Peplink Balance 20X

 • Artikelcode: BPL-021X-LTE
 • 4x Gigabit LAN poort
 • 1x Gigabit WAN poort
 • 1x LTE Modem (Cat 4)
 • Load Balancing
 • Failover
 • IP sec VPN
 • QoS
 • Webfiltering
   

Datasheet


Datasheet