5G Dongles

Capestone distribueert 5G USB dongles binnen Europa aan fabrikanten, system integrators, MSP’s, mobiele netwerk operators en telecom & ICT partners. Capestone heeft een uitgebreide specialisatie in 5G USB dongles voor toepassingen zoals Connected Devices, Enterprise, Industrial IoT en Back-up.

5G dongles kunnen in diverse scenario's voorkomen: 

Slimme inspecties; Dankzij de lage latency en hoge betrouwbaarheid van 5G kunnen industriële inspecteurs in zware omstandigheden werken, zoals bij de inspectie van elektriciteitsleidingen en gaspijpleidingen, zonder de veiligheid van het personeel in gevaar te brengen.
Slimme inspecties

Slimme fabrieken; 5G biedt datatransmissie met hoge snelheid en realtime terugkeer van gegevens, en combineert kunstmatige intelligentie (AI) en big data-analyse om slimme fabrieken te bouwen met integratiemogelijkheden zoals denken, detecteren, leren en aanpassen. Met de uitbreiding van slimme apparaten is het mogelijk naar onbemande, genormaliseerde en intelligente fabrieksomgeving te realiseren, en de productie-efficiëntie te optimaliseren.
Slimme fabrieken

Slimme landbouw; Het slimme landbouwintegratiesysteem maakt gebruik van 5G's hoge-snelheidstransmissie van 4K-beelden om real-time te monitoren en apparatuurcontrollers uit te voeren. Het kan de groeiomgeving van gewassen altijd en overal op afstand regelen, en de lasten voor boeren en de arbeidskosten verminderen om de gewasopbrengsten te verbeteren.
Slimme landbouw

Slimme kantoren; met een 5G Dongle met plug and play systeem is elke plek in de wereld te gebruiken als mobiel kantoor. Of het nu gaat om telewerken, conference call of SOHO persoonlijk kantoor, gebruikers kunnen gemakkelijk en snel het werk voltooien, waar dan ook!
Slimme kantoren
Producten per pagina
Nieuw
Apal 5G USB dongle | Qualcomm Snapdragon X55 | 2.52 Gbps download | 0,66 Gbps upload | USB3.1

Apal 5G USB dongle | Qualcomm Snapdragon X55 | 2.52 Gbps download | 0,66 Gbps upload | USB3.1

Apal 5G USB dongle De Apal 5G USB dongle is een plug-and-play 5G dongle die geschikt... Lees meer
Artikelnummer: APA10001
۠350,00 excl. btw
Producten per pagina