5G voor Enterprises

Met een professionele 5G router voor kantoor zorgt u voor een snel, veilig en stabiel netwerk dat eenvoudig te beheren is vanuit de cloud. Middels SD-WAN kunnen gebruikers zowel bedrade als draadloze verbindingen in een omgeving beheren. De 5G routers voor enterprise bieden geavanceerde security mogelijkheden en feature sets zodat medewerkers en gasten veilig kunnen werken en allerlei apparaten aan kunnen worden gesloten op het netwerk.

5G Fixed Wireless Access
Met een 5G router wordt 5G Fixed Wireless Access mogelijk waarbij de 5G oplossing zelfs als primaire bron van internet dient. Capestone 5G FWA is een volwaardig alternatief op bekabelde oplossingen zoals glasvezel en DSL, zelfs voor veeleisende enterprise klanten en multi-nationals. Flexibiliteit, de hoge mate van uptime in combinatie met een snelle levertijd zorgen ervoor dat Capestone 5G FWA veel ingezet wordt voor allerlei toepassingen.

5G Totaal oplossingen
De op 5G gebaseerde mobile network oplossingen van Capestone zijn beschikbaar in CAPEX en OPEX, waarbij partners het gehele 5G portfolio kunnen afnemen. Capestone biedt een uitgebreid portfolio van 5G routers, 5G data connectiviteit, 5G externe antennes en complementaire producten zoals WiFi 6 access points, switches en eigen value added services voor configuratie en support.
Producten per pagina
Producten per pagina