5G voor Voertuigen

5G voor Voertuigen
Met een 5G router wordt internet beschikbaar daar op plaatsen waar een vaste internetverbinding niet mogelijk is. Een 5G router voor voertuigen is speciaal ontwikkeld om ingezet te worden in robuuste omgevingen met water, stof, extreme temperaturen en wisselingen in voltage. Ook beschikt de router veelal over diverse certificaten waaronder e-Mark, zodat de fabrikant aantoont dat de router de EU-richtlijnen m.b.t. motorvoertuig gebruik, veiligheid onderdelen en systemen van keurmerk navolgt.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van mobiel internet in voertuigen van ambulante dienstverlening (politie auto's, ambulances), binnenvaart, zeevaart, cruiseschepen, openbaar vervoer en bussen zorgt Capestone ervoor dat resellers en klanten het optimale resultaat behalen uit hun investering.

5G Totaal oplossingen
De op 5G gebaseerde mobiele network oplossingen van Capestone zijn beschikbaar in OPEX, waarbij partners het gehele 5G portfolio kunnen afnemen. Capestone biedt een uitgebreid portfolio van 5G routers5G data connectiviteit5G externe antennes en complementaire producten zoals WiFi 6 access points, switches en eigen value added services voor configuratie en support.
Producten per pagina
Producten per pagina