Capestone door Channelweb genomineerd als Specialized Distributor of the Year 2018

Capestone is in de race om de Channel Awards 2018 die op 11 december in de Jaarbeurs te Utrecht worden uitgereikt. De jury heeft ruim 350 voordrachten beoordeeld en Capestone genomineerd in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Managing director Boban Vukicevic over de nominatie: “Deze nominatie betekent veel voor ons, des te meer omdat het om een Reseller Award gaat. Alles wat wij doen, doen we voor onze klanten en een Reseller Award is de hoogste blijk van waardering die je als distributeur kunt krijgen. We willen graag alle resellers bedanken die onze inspanningen hebben beloond met deze nominatie.”

“Award zou mooi verjaardagscadeau zijn”

Om de award in de wacht te kunnen slepen, moet Capestone meer stemmen verzamelen dan de andere genomineerden in de categorie Specialized Distributor of the Year. Vukicevic hierover: “We hopen dat al onze resellers en relaties op ons gaan stemmen. We zijn heel blij met de enorme groei die we in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en zien de nominatie als een erkenning van ons werk. Volgend jaar bestaan we 10 jaar en deze mooie award zou een fantastisch cadeau zijn voor onze verjaardag.”


Vindt u dat Capestone deze award verdient?
Dan kunt u tot 11 november 2018 op ons stemmen
door op de banner hieronder te klikken.