Cradlepoint

Cradlepoint

Capestone & Cradlepoint

Capestone distribueert de mobiele internetoplossingen van Cradlepoint sinds 2014. Als een van de eerste Europese partners van Cradlepoint heeft Capestone inmiddels een leidende rol in de verdere expansie van Cradlepoint in Europa door resellers, system integrators, zakelijke klanten, ISP's, overheidsinstellingen en service providers te voorzien van oplossingen, trainigen, projectondersteuning, leveringen en technisch support. 

Meld je aan als Cradlepoint partner via de volgende link: Cradlepoint Capestone Partner Application

Cradlepoint is in september 2020 overgenomen door Ericsson (NASDAQ: ERIC) voor USD 1.1 miljard. 

Ga direct naar de meest populaire Cradlepoint IoT routers: IBR200 en IBR600

IBR200  IBR600   

 

Ga direct naar de Cradlepoint 4G/5G Enterprise routers: E300 en E3000 5G routers

E300   e3000
 

Ga direct naar de Cradlepoint Automotive routers: IBR900IBR1700 en R1900 5G!

IBR900  IBR1700R1900 5G


4G/5G voor Enterprise portfolio

De Cradlepoint 4G/5G routers worden standaard geleverd in een package. Een package bestaat uit de combinatie van Router + NetCloud + Lifetime Warranty + 24/7 Support. De packages zijn beschikbaar met licenties voor 1,3 en 5 jaar. Indien u de licentie na afloop van de periode verlengd, behoudt u het gehele pakket. Indien u ervoor kiest om niet te verlengen, behoudt u wel de router maar vervallen de andere benefits.

Het Cradlepoint 4G/5G portfolio is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën.
  • De Cradlepoint IoT network solutions zijn ontwikkeld om het maximale rendement uit een mobiele internetomgeving te halen middels uitgebreide cloud management tools, SDK's, API mogelijkheden en Edge Computing. 
     
  • Daarnaast biedt Cradlepoint met de Branch network solutions een ideale netwerkoplossing voor middel- en grote bedrijven. Gebruik 4G als primaire verbinding voor kantoor en installeer de Cradlepoint router bijvoorbeeld in uw 19-inch server rack. Met vele functionaliteiten waaronder SD-WAN, Failback en IP Filtering zorgt u voor een onbreekbare, stabiele en veilig internetverbinding.
     
  • Tot slot kunt u voertuigen voorzien van connectiviteit met de Cradlepoint Mobile network solutions. Deze routers zijn ontwikkeld voor mobiele toepassingen en het leveren van WiFi in bijv. auto's, bussen, binnenvaartschepen, cruiseboten, openbaar vervoer en taxi's. Unieke eigenschappen van deze routers zijn dat deze beschikken over het E-Mark certificaat voor veilig gebruik in voertuigen en dat de routers over meerdere modems beschikken die simultaan ingezet kunnen worden voor nog snellere en stabielere mobiele data verbindingen.

Cradlepoint 5G routers

Met de Cradlepoint E300 en Cradlepoint E3000 zet Cradlepoint een enorme stap in 5G voor Business en neemt een leidende rol in deze snel groeiende markt. 

Cradlepoint routers - eSIM certified

De Cradlepoint IBR200 IoT router, IBR600 IoT router, IBR900 Mobile router en IBR1700 Mobile router zijn officieel gecertificeerd voor het op afstand wisselen van het geactiveerde profiel op de Comgate eSIM. Dit betekent concreet dat de Cradlepoint router geschikt is voor onze multi-IMSI oplossingen waardoor sim wissels tot het verleden behoren! Lees in ons artikel meer over de mogelijkheden en vraag een gratis eSIM aan met 1GB EU datategoed.

Cradlepoint & Capestone stappen samen in eSIM

Als vooruitstrevende Europese distributeur van 4G mobiele internetoplosingen biedt Capestone samen met Cradlepoint een Free Trail & Buy mogelijkheid aan resellers om kennis te maken met Cradlepoint routers en eSIM profiel-switching compabiliteit. Lees het artikel in TBM van december 2019 en ons eSIM artikel pagina voor extra informatie, of neem contact met ons op.

Cradlepoint trainingen

Capestone organiseert in samenwerking met Cradlepoint regelmatig bijeenkomsten en trainingen met als doel het delen van productkennis, klantcases, tecnische informatie, het behalen van Sales/Support certificeringen en informeren over nieuwe technologische ontwikkelingen van Cradlepoint.

Producten per pagina
Producten per pagina