4G/5G data abonnementen

 

Als onafhankelijk Wireless Connectivity Service Provider biedt Comgate u verschillende typen IoT/data sims aan voor apparaten, machines en sensoren om deze slimmer te maken en te verbinden met het internet. Data abonnementen zijn beschikbaar in een aantal categorieen waarbij de geboden databundel aansluit bij een specifieke behoefte. Meer informatie vindt u tevens in onze leaflet.

4G/5G broadband data abonnementen zijn voor toepassingen waarbij veel dataverkeer gebruikt wordt. Denk hierbij aan CCTV, beurzen & evenementen, tijdelijk internet of toepassingen waarbij 4G/5G als primaire internetverbinding gebruikt wordt zoals op cruiseschepen of auto's. Uniek aan de Capestone/Comgate proposities is dat er abonnementen zijn met ''Echt Onbeperkt'' Internet.​ Lees hier ons product sheet over deze propositie.
 
- 4G Prepaid simkaarten voor Europa of Wereldwijd.
 
- De Comgate eSIM abonnementen zijn speciaal ontwikkelt voor M2M & IoT toepassingen waarbij netwerkdekking, beschikbaarheid en netwerk redundantie essentieel zijn alsook de gebruikerswens om in de toekomst niet meer van simkaart te hoeven wisselen. Download hier de klantcase of vraag direct een offerte aan.

Aanbiedingen op maat

We hebben een aantal profielen tot onze beschikking, waardoor we specifieke aanbiedingen op maat kunnen maken. De aanbieding is afhankelijk van uw keuze voor de regio, het aantal netwerken waar de simkaart mee mag verbinden en aanvullende technische wensen.

Producten per pagina
Ecom EU charger TC S01

Ecom EU charger TC S01

Ecom EU oplader TC S01†met†USB-A stopcontact. Geschikt voor alle Ecom smartphones. Lees meer
Artikelnummer: ECO50083
۠29,00 excl. btw
Producten per pagina