LoRaWAN

LoRaWAN is ontworpen om apparaten met een laag vermogen daardloos te laten communiceren met op internet aangesloten toepassingen en applicaties. Om een LoRaWAN oplossing in gebruik zijn de volgende netwerkelementen noodzakelijk;
 
  • Gateways: de LoRaWAN gateways worden gebruikt om informatie te ontvangen van en te verzenden naar de end-nodes, vaak sensoren of trackers. De LoRaWAN gateways kunenn de data vervolgens ontsluiten via een bekabelde ethernet- of glasvezelverbinding, of via een 4G netwerk. Capestone biedt LoRaWAN gateways exclusief van Tektelic.
     
  • End nodes: LoRaWAN eindpunten kunnen bijvoorbeeld sensoren zijn voor het meten van temperatuur, luchtvochtigheid of CO2, maar ook trackers voor waardevolle producten of bezittingen. Capestone biedt LoRaWAN sensoren en trackers exclusief van Tektelic.
  • Netwerk Server: een server die de informatie vanaf de sensoren naar de gateways naar de application server verzorgt. De netwerk server van Capestone is gebaseerd op The Things Networks (TTN).
  • Application Server: een server waarop een bepaalde applicatie of software draait.
Producten per pagina
Producten per pagina