Milestones 2020 & Preview 2021

Goede voornemens sterven veelal in schoonheid. Half januari blijken ze ingehaald door de waan van de dag. Ons advies: schrijf ze op en deel ze met je omgeving. A dream becomes a goal when you write it down!

Daarom presenteren we zonder schroom en twijfel: onze plannen voor 2021 en kijken we met trots terug op de prestaties van Capestone & Comgate afgelopen jaar.

1. Overal mobiel internet brengen, ook op plekken waar dit nog niet is

Overal mobiel internet brengen, ook op plekken waar dit nog niet is. Als gespecialiseerde Europese distributeur van mobiele internetoplossingen levert Capestone technologieën om internet overal beschikbaar te maken, waar dan ook ter wereld. Met de specialisatie in 4G- en 5G-hardware en M2M-en IoT-connectiviteit maakt Capestone dit mogelijk op elke locatie, voor elke toepassing en in elke branche. In het nieuwe jaar zullen we samen met onze partners steeds meer bedrijven voorzien van een 4G/5G LTE oplossing, oftewel draadloze connectiviteit. Met verschillende fabrikanten zal Capestone de samenwerking aangaan om een totaaloplossing te bieden voor verschillende branches. Wij maken de combinatie van hardware, accessoires en connectiviteit voor zowel nationale- als internationale klanten.

2. IoT Service Provider Comgate 2.0

Aparte divisie Comgate levert sinds 2015 connectiviteitsoplossingen aan partners en bedrijven in binnen- en buitenland. De onafhankelijke IoT Service Provider is dit jaar 140% gegroeid in aantal actieve simkaarten van IoT/data sims tot mobile broadband voor apparaten, machines en sensoren om deze slimmer te maken en te verbinden met het internet. We zijn achter de schermen druk bezig geweest met de verdere ontwikkeling van het merk Comgate, dat inmiddels ook Europese klanten bedient. En daar hoort uiteraard een geheel nieuwe huisstijl en website bij! In het nieuwe jaar gaat deze live! Partners hebben hier de mogelijkheid om samen met hun klant een compleet gemanagede 4G/5G oplossing samen te stellen. Een zeer onderscheidende tool waar we trots op zijn om te mogen aankondigen. Deze 4G/5G All-In One Internet pakketten zijn speciaal ontwikkeld om resellers en bedrijven te ontzorgen bij het uitzoeken, configureren, installeren en in gebruik nemen van mobiele internetoplossingen. De engineers van Capestone zorgen ervoor dat de oplossing compleet is en volledig voor geconfigureerd wordt aangeleverd, inclusief de benodigde connectiviteit. Per branche hebben wij gekeken naar de meeste geschikte hardware en databundel dat voldoet wensen en behoefte. Ideaal aan het All-In One pakket is dat de klant maandelijkse betaalt in een abonnementsvorm, waardoor er geen afschrijvingskosten zijn. Gedurende de looptijd profiteert men van onze service, remote management portal(s) en expertise.

 3. Samenwerking met A-Brand partners

De groei die we met Capestone en Comgate hebben doorgemaakt dit jaar hebben we niet alleen kunnen doen. Dit hebben we tevens te danken aan onze trouwe partners; waaronder Cradlepoint, Teltonika, Huawei, Peplink, Cisco, Alcatel, Sonim, KPN IoT , KORE en T-Mobile. Deze merken hebben we opgedeeld in verschillende divisies; Mobile Networking, Wireless Networking, Mobility Solutions, IoT Connectiviteit. Ons aanbod zullen we nog overzichtelijker onder de aandacht gaan brengen met een nieuwe website en partnerportal voor onze partners. Zo kunnen we aan onze partners onderscheidende IoT tools bieden om betrouwbare, veilige en robuuste oplossingen in gebruik kunnen nemen om hun klanten zo compleet mogelijk te ondersteunen in heel Europa.

4. Groei in goede banen leiden

We zijn het afgelopen jaar flink gegroeid. Niet alleen in het aantal klanten en omzet, maar ook in het aantal medewerkers. Komend jaar zullen we deze groei verder managen. We zijn al actief in Nederland en Duitsland maar verkennen ook andere internationale markten. We want more!

Tegelijk brengen we structuur aan in onze organisaties en divisies en kijken we naar de behoefte van onze partners. Met de implementatie van Salesforce zullen partners nog beter kunnen ondersteunen in het salesproces. Daarnaast bieden we vanuit nieuwe SLA abonnementen en managed services zoals "Custom Config"; een volledig ontzorgingsmodel aan de reseller om het gehele configuratieproces van 4G / 5G mobiele internetoplossingen uit te voeren, echt onderscheidend vermogen in de markt. Uiteraard zullen de lijnen kort blijven, zoals u gewend bent van ons.