Netgear

Netgear

Capestone & NETGEAR

Capestone is een mooie samenwerking aangegaan met NETGEAR. Bij NETGEAR zetten ze ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop het leven wordt verbeterd.

"Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen"

Perfecte oplossingen voor zakelijk en thuis gebruik

NETGEAR heeft passende oplossingen voor zowel zakelijke omgevingen als voor thuis gebruik. 

NETGEAR biedt vertrouwen op het vlak van veilige digitale omgevingen, ideeën eenvoudig te kunnen delen, locaties op afstand veilig te kunnen verbinden en de werknemers de instrumenten bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren.
Het uitgebreide assortiment biedt betrouwbare, betaalbare netwerkproducten en dat allemaal eenvoudig te installeren en te onderhouden. 

Daarnaast maakt NETGEAR het gemakkelijk om het slimste huis in de buurt te hebben, of de meest betrouwbare  met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Bij NETGEAR richten ze zich op alles wat kan worden verbonden, met het doel de online ervaring naadloos te maken.

              
   Netgear Nighthawk M5 - MR5200

Klaar voor de toekomst met NETGEAR 5G MiFi's

5G is dé toekomst! Met 5G wordt de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie netwerken bedoeld.  Dit nieuwe netwerk is in 2020 door de netwerk operators, voor het eerst commercieel uitgerold in Nederland. Daarbij hoort ook de 5G MiFi van Netgear, de Netgear Mighthawk M5 - MR5200. Deze mobiele router verbetert de mobiele breedbandervaring met Wi-Fi 6 en ongelooflijke 5G-snelheden. De Netgear M5 gebruikt de nieuwste WiFi 6-technologie en biedt de hoogste 5G-snelheden voor alle verbonden apparaten van vandaag en morgen, met tot 4x capaciteit meer dan AC WiFi. 

Het verschil tussen 4G en 5G is het feit dat 5G gebruikt maakt van andere frequentiebanden. De Europese Unie heeft bepaald dat er drie frequentiebanden beschikbaar worden gesteld voor commerciële 5G toepassingen, namelijk de 700Mhz, 3.5Ghz en 26Ghz frequenties.

Op dit moment staan er geen producten van het merk Netgear in ons assortiment.