Use Cases van de CelloTrack Nano IoT oplossing


De CelloTrack Nano oplossing is op en top IoT: waar sensoren, locatie- en communicatie-technologieën samenkomen. De veelzijdigheid en modulariteit van de CelloTrack Nano IoT oplossing stellen uw klant in staat om in vrijwel al zijn monitoring behoeften te voorzien, zoals:

 

Koel- en vriestransport

Real-time monitoring van temperatuur en vochtigheid in containers, trailers, pallets of dozen met farmaceutische of bederfelijke goederen. De CelloTrack Nano maakt on-the-fly reacties mogelijk als zich afwijkingen voordoen van de gewenste temperatuur en garandeert de naleving van de strengste cold chain voorschriften (EN 12830).

 

Logistiek en beveiliging

Verificatie dat wordt voldaan aan de vereiste condities bij het vervoer van hoogwaardige goederen (zoals kunst of consumentenelektronica) volgens gedefinieerde specificaties.
De CelloTrack Nano verstuurt real-time waarschuwingen zodra de goederen verkeerd worden behandeld - bijvoorbeeld als ze afwijken van de geplande route, onverwacht worden geopend of worden gelost op een verkeerd adres.
Door de continu registratie van de omstandigheden en de event trigger logica van de CelloTrack Nano helpt deze Smart Hub de efficiëntie te verbeteren. Het leidt tot minder fouten, vertragingen en schade.

 

Verhuur van goederen

Efficiënte bewaking van verhuurde goederen, zoals containers, bouwmachines, generatoren, trailers, mobiele kantoren en chemische toiletten. De CelloTrack Nano maakt het mogelijk goederen te monitoren tijdens de huurperiode, inclusief locatie, schade, verplaatsing, in gebruik zijn (door beweging / trillingen), deur open / dicht status en andere relevante aspecten.

 

Lone Worker (medewerkers die alleen werken in risicovolle omstandigheden)

Een snelle en intuïtieve manier om noodsituaties te melden via een paniekknop of door een beroep te doen op de ingebouwde noodfuncties, zoals man-down (automatische alarmering na langdurige inactiviteit).

De CelloTrack Nano maakt monitoring van medewerkers mogelijk: locatie, gezondheid en algemene activiteit (zoals check-in / check-out en beweging).