Nu tijdelijk gratis zakelijke eSIM van Comgate bij zakelijke routers van Cradlepoint

Leverancier van IoT connectiviteit Comgate voegt zijn eSIM toe aan de 4G routers van Cradlepoint. De Cradlepoint routers zijn eSIM gecertificeerd, wat betekent dat ze compatibel zijn met een profielswitch over-the-air. Hierdoor hoeft u nooit meer een simkaart te wisselen. De combinatie Cradlepoint met een eSIM van Comgate is toekomstbestendig. Om alle mogelijkheden van de Comgate eSIM te etaleren, kunt u in de actieperiode 11 juli t/m 31 oktober profiteren van een speciale “Free Trial”.

Wat houdt de zakelijke eSIM van Comgate in?
Om data te kunnen ontsluiten, hebben uw apparaten een data-abonnement nodig dat voorziet in hoge dekking en uptime. Comgate is gespecialiseerd in IoT connectiviteitsoplossingen en geeft u hierbij technische ondersteuning en expertise op het gebied van data en hardware. Met de eSIM van Comgate heeft u een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing in handen beschikbaar in verschillende formaten. Een uitgebreid geheugen op de chip zorgt ervoor dat u over-the-air van profiel kunt wisselen. Dit betekent dat u nooit meer een simkaart hoeft te vervangen, maar op zoek kunt gaan naar een profiel die u er over-the-air op zet. Waar de landelijke operators erg terughoudend zijn hun profiel aan elkaar vrij te geven, is zusteronderneming Comgate als onafhankelijke partij een logische bemiddelaar in de profielen van alle Europese operators.Free Trial eSIM bij Cradlepoint 
De Free Trial actie is in combinatie met één van de gevalideerde Cradlepoint IBR routers. Deze zakelijke routers zijn ontwikkeld voor IoT toepassingen, maar ook inzetbaar als office router. In de actieperiode kunt u bij de aankoop van een Cradlepoint IBR router, kosteloos gebruik maken van een databundel van 1 GB per maand. Na 3 maanden loopt de proefperiode af en kan Comgate op basis van het gemonitorde verbruik, vrijblijvend een data-abonnement op maat adviseren. De data-abonnementen zijn schaalbaar en altijd in combinatie met persoonlijke service.
Wat moet u doen om de eSIM van Comgate te ontvangen
  • Na uw bestelling van een Cradlepoint IBR router (200, 600, 900, 1700 voor 1,3 of 5 jaar) via de webshop of telefonisch, ontvangt u een aparte e-mail met een bestelformulier.
  • Hier vermeldt u het adres waar u de eSIM(s) naar toe gestuurd wilt hebben en voor welke Cradlepoint IBR router u dit wenst.
  • Activatie van de eSIM gebeurt automatisch bij verbruik.
  • Na 2 maanden neemt Comgate contact op voor een vrijblijvend passend voorstel. 
Zo krijgt u direct meer inzicht in uw data verbruik.