Wireless Wan Next Generation - Be 5G ready campagne

5G is niet alleen een dikkere pijp. 5G zal leiden tot een grote transformatie van een tweedimensionale spraak- en datadienst naar een multidimensionaal netwerkplatform. 5G is gebouwd om de meeste operationele punten van een bedrijf aan te raken - van applicaties, voertuigen tot IoT.

De overgang van 3G naar 4G veranderde veel voor de consumentenmarkt. Nu, bij 5G, wijst alles erop dat er veel staat te gebeuren in de zakelijke markt en daaruit vloeiende business-toepassingen. Het is dé disruptieve technologie voor de komende tien jaar! Fixed Wireless Acces zal steeds vaker toegepast worden als primair internet voor bedrijven in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. De hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige setup en snelheid van de verbinding zorgen ervoor dat op 4G, straks 5G gebaseerde internetverbindingen gebruikt worden in allerlei toepassingen waaronder het buitengebied en voor tijdelijke- of vaste bedrijfslocaties. Capestone en Cradlepoint bieden u de support, de hardware en de expertise om deze markt (verder) succesvol te betreden!WIRELESS WAN MARKT GROEIT ENORM EN BIEDT KANSEN VOOR PARTNERS

Capestone ziet een enorme kans-markt voor partners rondom 4G/5G mobiele internet oplossingen; zoals 4G/5G Tijdelijk Internet, 4G/5G Back-up en 4G/5G Fixed Wireless Access. Samen met Cradlepoint bieden we u in Q2 en Q3 verschillende mogelijkheden om deze markt nog succesvoller te betreden en nieuwe kansen aan te grijpen. Ook met het oog op de komst van het 5G netwerk. Op zowel technisch vlak als commercieel, bieden we partners volledige ondersteuning. Wij garanderen succes met de volgende elementen;
 
  • Op segment- en branche niveau kijken we graag samen met onze vendor Cradlepoint naar uw kansen voor 4G/5G Wireless WAN. Inclusief business-case ondersteuning.
  • U ontvangt alle commerciële en technische support zoals u van ons gewend bent om er een succes van te maken.
  • Indien gewenst bieden we u IoT/Mobile broadband connectiviteit. Bijvoorbeeld i.c.m Echt Onbeperkt
  • U maakt kennis met de 5G W-serie van Cradlepoint, Cradlepoint IoT network solutions 
    Branch network solutions en Mobile network solutions.
  • Onze gecertificeerde Cradlepoint engineers staan volledig tot uw beschikking.
  • Ook vanuit Cradlepoint ontvangt u volledige support.
  • Demo units zijn beschikbaar op aanvraag.

Kansen grijpen in de groei-markt van Wireless Wan? Capestone en Cradlepoint helpen u graag verder. Voor deelname aan deze campagne kunt u uw gegevens achterlaten via onderstaande button voor 21 juni a.s. Onze engineers nemen vervolgens contact op. 

De volgende generatie Wireless Wan – 5G W-serie

Capestone biedt met de 5G W-serie van Cradlepoint de volgende generatie draadloos WAN. Voor elke toepassing een oplossing! Het verbinden van IoT-apparaten, netwerken in voertuigen of voor branches die hogere prestaties nodig hebben van het 5G-netwerk. Voor elke locatie een passende 5G-oplossing.

Zo ondersteunt de W-serie alle lagen; de W1850 Indoor, W2000 Indoor en W2005 Outdoor ondersteunen laag- en middenbandlagen, terwijl de W4005 laag-, midden- en hoogbandlagen ondersteund. Cradlepoint zet de standaard neer voor de volgende generatie 5G routers. Wanneer u deelneemt aan onze 5G Ready campagne nemen we u mee in de introducties deze nieuwe line-up.

Cradlepoint & Capestone

Capestone distribueert de mobiele internetoplossingen van Cradlepoint sinds 2014. Als een van de eerste Europese partners van Cradlepoint heeft Capestone inmiddels een leidende rol in de verdere expansie van Cradlepoint in Europa door resellers, system integrators, zakelijke klanten, ISP's, overheidsinstellingen en service providers te voorzien van oplossingen, trainingen, projectondersteuning, leveringen en technisch support.